Tallimme palvelut 

RATSASTUSTUNNIT

Ratsastustunnit ovat ryhmissä, joiden koko vaihtelee tavallisimmin 4-7 ratsukon välillä. 

Ratsastunteja on myös mahdollisuus saada yksityistunteina sekä pienryhmissä esim. 2-3 hlön tai 3-4 hlön, erikseen sopien.  Myös omia ryhmiä voi koota ja ehdottaa ajankohtaa varsinaisten tuntien ulkopuolella esim . aamupäivisin. 

Tarjolla on myös mahdollisuus vikellys, istunta- ja liinatunteihin. 

Tallilla käy myös säännöllisesti ulkopuolisia valmentajia (CR, koulu-sekä estevalmentajia) ,joiden valmennuksiin oppilaat voivat ottaa halutessaan osaa opetushevosilla. 

Ohjeita tunnille tulijoille: 

  • Jos olet estynyt pääsemään ratsastustunnillesi, tulee tunti peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä. Myöhemmin peruutetut tunnit veloitetaan normaalisti.

  • Varaathan hyvin aikaa ennen, sekä jälkeen tunnin hevosen kuntoon laittamiseen.

  • Jos olet kiinnostunut tunnille tulemisesta, varaathan tunnin etukäteen ratsastuksenopettajalta.
TALLIPAIKAT

Tallilla on myös tarjolla muutamia karsinapaikkoja yksityisille hevosille.  

Tallissa on lämmin satulahuone varustekaappeineen , 2 x wc sekä suihku mahdollisuus. 

Karsinat ovat tilavat, valoisat ja antaa hevosille mahdollisuuden seurata tallin elämää niin halutessaan. Karsinat on kuivitettu turpeella. Karsinoiden edessä on tilaa mm. hevoskohtaisille loimille, harjoille ja suojille. 

Käytävä on avara ja tallista löytyy tilava ja valoisa pesukarsina hevosen pesuun, hoitotoimenpiteisiin sekä kengitykseen. 

Tallissa on korkea ilmatila ja sen lisäksi myös koneellinen ilmanvaihto.  

Tallipaikkalaisten käytettävissä on iso 30x 70m ratsastuskenttä sekä 22x63m maneesi. Tallilta löytyy melko kattava estekalusto ja kouluaidat. 


RATSASTUSLEIRIT 

KESÄN 2018 LEIRIT MYYNNISSÄ!

Tarjolla on seuraavat leirit sekä erikseen on mahdollista järjestää myös omille ryhmille leirejä esim. viikonloppuisin.

1. Yleisleiri 4-8.6 (ma-pe) 395e
2. Yleisleiri 11-15.6. (ma-pe) 395e
3. Yleisleiri 18-22.6 (ma-pe) 395e
4. Yleisleiri 25-29.6 (ma-pe) 395e
5. Aikuisten viikonloppuleiri 13-15.7.

Yleisleirit ovat nimensä mukaisia eli pyrimme ratsastamaan monipuolisesti niin koulua kuin esteitäkin tasoryhmissä.

Alaikäraja leireille yöpymiselle on 10v. Leireillä voi olla myös päiväleiri tyyppisesti, jos ei halua yöpyä . Leirien toteutuminen edellyttää vähintään 8 osallistujaa. Jos leiri ei toteudu niin varausmaksu palautetaan ellei toinen leirin ajankohta sovi.

Yleisleirit sisältää täysihoidon, (kaksi lämminta ateriaa sekä aamu ja iltapalan). Majoituksen kahden hengen huoneissa, kaksi ratsastustuntia päivässä sekä teoriatunnin , Leiripäivään mahtuu myös kaikenlaista mukavaa puuhastelua hevosten sekä muiden leiriläisten kanssa. Leirin aikana jokaisella on oma hoitohevonen/poni. 

 Leirin varausmaksun 100e (sisältyy leirin hintaan) , kun maksat  7 päivän sisällä varausmaksun,  varmistat osallistumisesi leirille sekä leirikirjeen saamisen lähempänä leirisi alkamista.  Ja loppusumma tulee maksaa viimeistään viikko ennen leirin alkua, myöhemmin maksaessasi varaathan mukaasi kuitin suoritetusta maksusta leirille saapuessasi. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta.

Keskustelethan mahdolliset erityisruokavaliot ennakkoon leirille ilmoittautumisen yhteydessä. Erikoisruokavaliosta veloitamme 30e .

Lisää tietoa leireistä saa tiedustelemalla numerosta 041-5070440 Hannele tai sähköpostitse info@ratsastuskeskusfenix.fi  Maksu tilille FI63 1096 3500 2236 38 .Maksuista ei tule erillistä laskua vaan ne tulee suorittaa edellä mainitusti tilille.

Tervetuloa viettämään kanssamme mukavaa leirikesää!

Lisäksi tallilla on... 

                                                                  HEPPAKERHO JA HEVOSHIERONTAA

Tallilla pyörii myös super suosittu heppakerho torstaisin kl. 16,30-18 ja 18-19.30 välisellä ajalla. Heppakerho alkaa taas torstaina 8.2.2018, ja siinä on kaksi eri ryhmää, alkeis ja jatkokurssi, joiden vetäjänä toimii Mimmi. Kerhon hinta on 5e/krt, joka maksetaan paikan päällä . Kerhossa käydään läpi erilaisia asioita jotka liittyvät hevosiin, hevosten hoitamiseen , varusteisiin teorian ja käytännön harjoitusten kera. 

Lisää kerhosta voi tiedustella suoraan Mimmiltä, puh. 0442691020

Hevoshierontaa